2009 óta foglalkozom gyengéd, a test-lélek-szellem egyensúlyát megteremtő stresszoldó módszerekkel, amelyek segítenek a lelki, és ezáltal a testi jóllét megőrzésében.  Ha változni, fejlődni, tanulni, segíteni vágysz, szeretettel látlak Kineziológia és Access kezeléseimen, ill. tanfolyamaimon.

2008 vízválasztó év volt az életemben. Amit akkor megtanultam, és azóta folyamatosan szem előtt tartok, hogy mindenre lehet másképpen ránézni, nem minden az, aminek első pillanatban megítéljük.

2008 előtt jellemző volt rám, hogy egyik betegségből a másikba estem, mindig volt valamilyen testi bajom, amivel harcolhattam. Egészen addig, amíg úgy fogtam fel, hogy harcolnom kell a betegségeim ellen, és bántottam magam, hogy milyen gyenge vagyok, nem változott semmi, pedig folyamatosan kerestem a megoldást, de egyre csak betegebb lettem. Éreztem, hogy a dolgok mögé kellene néznem, és mivel nem működtek hosszú távon a hagyományos utak, más módon kezdtem el keresgélni.

Az első csodás élményem egy meditációs belső utazás volt, ahol Deeksha energiát kaptunk, amely segített a mélyebb, bensőségesebb megtapasztalásban, és az első olyan alkalom volt számomra, amikor abbahagytam az önbántalmazást, és megpróbáltam megérteni a betegségeim üzenetét, a testem kommunikációját. Ma már tudom és tanítom, hogy hogyan kell ráhangolódnunk a testünkre, mi az az éberség, amellyel a testünk rendelkezik, és, ha felhagyunk azzal, hogy megítéljük, felhagyunk a harccal, akkor a változás, amely könnyedén bekövetkezhet – és nem csak a testünkkel kapcsolatban, hanem akár az egész életünkben –, akár jobb is lehet annál, mint amit eddig elképzelni tudtunk.

 

Ez a felismerés arra ösztönzött, hogy minél többet tanuljak arról, hogy hogyan működünk, milyen tápláló módokon lehet a test-lélek-szellem összhangját megteremteni.
Többféle irányban tanultam, majd kiválasztottam azokat a módszereket, melyekben úgy éreztem érdemes még inkább elmélyülnöm, illetve másoknak is átadnom.

Egyéni kezeléseimen, ha szükséges, ötvözöm a módszereket, tanfolyamaimon integrált tudást adok át.

Gyermekeket és felnőtteket is egyaránt fogadok, és tanítok a stresszmentesebb, könnyedebb életre.

Amit annak idején a saját életemben igyekeztem elérni, ma már hivatásomnak tartom, hogy a hozzám forduló embereknek segítsek megtalálni az önmagukhoz vezető utat, és örömmel tapasztalom, amikor látom rajtuk a megújulást és akár a gyökeres átalakulást az életükben, ahol a testi-lelki jóllét is természetes velejárója a változásnak.

Tanulmányaim:

2009 – Deeksha adó (Verona, Olaszország)
2010 – One Brain Facilitátor
2013 – Egység tréner (India, Egység Egyeteme)
2014 – Természetgyógyász, Kineziológus (GYEMSZI-ETI szakvizsga)
2014 – Access Bars Facilitátor
2015 – Access Testkezelés Facilitátor (3 napos Access Testkezelés tanfolyam Vladica Djordjevic-csel, Bécs)
2015 – Access Facelift Facilitátor
2015 – „Ugorj a békákkal” oktató (Kineziológiai alapú, tanulást segítő, stresszoldó tanfolyam gyermekek részére)
2016 – Lehetőségek választása Gary Douglassal az Access alapítójával (Bécs)
2016 – Alkímia kezelő (A testek alkímiája tanfolyam Greg Bryers-szel, Budapest)
2017 – Access Testfacilitátori megújítás, 3 napos Access Body tanfolyam Susan Lazar Harttal, Budapest
2017 – Access ESSE kezelő (Glenna Rice-szal, Budapest)
2018 – Access Testfacilitátori megújítás, 3 napos Access Body tanfolyam Anthony Mattis-szal, Budapest

2020 – “Üzlet másként” mesterkurzus

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám:  FKB/2020/002709