MI LENNE HA MINDEN KÖNNYEDÉN, ÖRÖMTELIEN ÉS RAGYOGÓAN ÉRKEZNE MEG AZ ÉLETEDBE?

Mi az az Access Consciousness?

Az Access Consciousness® (jelentése: hozzáférés a tudatossághoz) a világon közel 200 országban elérhető és jelenleg a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyek a tudatosság növekedésére hatnak első sorban. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

„Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.”
(Gary M. Douglas)

Az Access Consciousness® világában nagyon sok lehetőség rejlik és a kezelések nyomán kitisztíthatunk több ezer éves megkövesedett hitrendszereket, félelmeket, sérelmeket, amelyek tudat alatt befolyásolnak minket és irányítják életünket.

Ezeket a sorsfordító technikákat, eszközöket és folyamatokat arra tervezték, hogy képessé tegyenek az általad vágyott élet megteremtésére.
A praktikus, dinamikus, és gyakorlatias Access egy olyan lépésről-lépésre haladó folyamatot biztosít, ami megkönnyíti számodra a mindennapi életben való egyre tudatosabb létezést, és minden akadályt eltöröl, amit a befogadás útjába raktál.

Az Access Consciousness nem a metafórákról, ötletelésről és a lelkesítő beszédről szól. Mindenki szerint, aki az Accesst használja, ez egy tudatosabb módja az életnek, és működik.
Az Access Consciousness célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

Célunk, hogy eljuttassunk odáig, ahol az Access által mindenre tudatossá válsz, anélkül, hogy bármit is elítélnél. Ha semmi felett nem ítélkezel, akkor képessé válsz mindent önmagában szemlélni, anélkül, hogy meg akarnád változtatni, nem annak fogod látni, aminek kéne lennie, hanem annak, ami valójában.
A Tudatosság egy képesség, mely által a jelenben tudsz lenni az életed minden pillanatában, anélkül, hogy önmagadat, vagy bárkit elítélnél.

Általa mindent be tudsz fogadni, semmit nem utasítasz el, és mindent, amire vágysz képes vagy megteremteni az életedben – nagyobbat, mint amid most van, és többet, mint amit képes vagy elképzelni.
Az Access célja: hogy eljuttasson addig a pontig, amikor már tudatossá válsz arra, hogy önmagadban változást teremts. Különféle eszközöket, és eljárásokat kínál, amelyek segítségével mindent, ami nem működik az életedben, megváltoztathatsz. Amint tudatosabb vagy, egyszerűbbé válik számodra, hogy győzedelmeskedj a bolygón jelenleg történő változások viharában.

KÉRDÉSKÉNT ÉLNI – AZ ACCESS EGYIK LEGFONTOSABB ESZKÖZE

A kérdés hatalmat ad, megnyitja a lehetőségek terét, míg a válaszok beszűkítenek. A válaszok keresése helyett kérdések feltevésével tudjuk elengedni a berögzült nézőpontjainkat, melyek nem tudatos szinten határozzák meg mindennapjainkat. A kérdésekkel nyitottá válunk a befogadásra és minden lehetőséget képesek leszünk befogadni az adott pillanatban. A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékkal halmoz el bennünket, de mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. A kérdés meg tudja változtatni a helyzet energiáját, új kapukat és lehetőségeket tárva elénk.

AZ ACCESS TISZTÍTÓ MONDATA:

A tisztítómondat gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve kódolva. Ez behoz egy olyan energiát, amely kitöröl mindent, ami korlátoz, akadályoz. Tehát a kérdés felhozza az energiát, és a döntés, hogy nekem ez nem kell és elengedem, megerősítve a törlőmondattal, megszabadít tőle.

Itt láthatsz egy videót is Dain Heer előadásában a tisztító mondatról. :

Minden Access Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!