Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek gyengéd érintésével könnyedén elengedheted a berögzült hitrendszereidet, félelmeidet, régi sérelmeidet?

Az Access Bars egy egyszerű, könnyen megtanulható, de annál fantasztikusabb stresszoldó technika, rengeteg eszközzel, ahhoz, hogy ki tudj lépni a múltad árnyékából, a korlátozó gondolati, érzelmi és viselkedési mintáidból, és meg tudj teremteni egy olyan jövőt, amelyet lehet, hogy elképzelni sem tudtál eddig.

Milyen ajándék lehetnél Te a világnak, ha felismernéd és elismernéd azt a tudást és azokat a képességeket, amelyek Benned vannak?
Milyen az az élet, amelyet valóban élni szeretnél?
Hányszor képzelted el, hogy mit csinálnál szívesen, ha végtelenített pénztárcával és idővel rendelkeznél? És hányszor beszélted le magad ezekről az álmokról, hogy ez úgysem lehetséges, mert…

Mi van, ha a vágyott élet megteremtése és a korlátozása is egyedül rajtunk múlik?

Amikor belehelyezkedünk másnak a valóságába, amelyben őt sikeresnek látjuk, az nem biztos, hogy nekünk is ugyanúgy működik, nem biztos, hogy mi is sikeresek lennénk pont abban, pont ugyanúgy.

Mi lenne, ha ránéznél arra, hogy Neked mi működik, hogy Te mit tudsz? Milyen lenne akkor az életed? Mit teremtenél?
Lehet, hogy pont arra van szüksége a a világnak, ami/aki TE vagy?

Bárki megtanulhatja, gyermekek körében is nagyon népszerű. Előképzettségre nincs szükség.

MIT JELENT PONTOSAN AZ ACCESS BARS?

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát (az Access Consciousness alapmodulja), mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről.

MI TÖRTÉNHET VELED, HA FUTTATJÁK A BAR-JAIDAT?

A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban.
Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban stb.

ÉS MIT ADHAT MÉG SZÁMODRA EGY KEZELÉS?

– csökkenti a stresszt az életedben
– a testednek könnyedséget és örömet ajándékoz
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok
– emelkedik általa a tudatossági szinted
– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben
– javulhat az egészségi állapotod
– az összezavarodott gondolatok kisimulnak
– a kapcsolataid gyógyulnak
– reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát
– mély relaxációhoz segít
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja
– képessé válsz általa a befogadásra és elfogadásra
– egyre több és több lehetőséget kapsz általa és egy boldogabb, teljesebb életet

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

Masszázságyon, fekve. Hihetetlenül tápláló és relaxáló folyamat.

KIKNEK AJÁNLOTT?

– energiamunkával foglalkozóknak, kiegészítő vagy önálló tevékenységként
– masszőröknek, csontkovácsoknak
– tanároknak, óvónőknek, gyerekekkel foglalkozó szakembereknek
– energiagyógyászattal foglalkozóknak
– dúláknak, illetve várandósoknak is
– mindenkinek, aki nyitott a tudatos életszemlélet iránt és változtatni szeretne eddigi életén
– mindenkinek, aki több lehetőséget szeretne befogadni az életébe

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása. Tudod majd használni az egyéb eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy mély oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

A biztos tudással való távozást segíti, hogy több éve foglalkozom gyógyító-, és egyéb oldási módszerekkel, így a kurzus során átfogóbb képet kapsz a test-lélek-szellem működéséről.

Egy Access Bars kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlását és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. 5 különböző eszközt tanulunk az egy napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

A tanfolyamról nemzetközi oklevelet és tankönyvet kapsz, regisztrált BARS kezelő leszel.

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előképzettség.

A tanfolyam ára nemzetközileg meghatározott: 108.000 Ft. Ismétlőknek, illetve 16-18 éves korig: 54000 Ft. 16 éves kor alatt INGYENES!

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan lehetne az életed napról napra még jobb?

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

Szeretnél könnyedebben, örömtelibben, szabadabban létezni?

Gyere és sajátítsd el ezt az egyedülálló technikát, az Access Bars-t.
Szeretettel várlak akár megtanulnád ezt a szuper technikát, akár a facilitátori végzettségedhez ismételnél.

Időpontok az Aktuális menüben!