ACCESS ENERGETIC FACELIFT (Energetikai fiatalító arckezelés):

Testünket sokszor használjuk arra, hogy észlelje, érzékelje a környezetünkből áramló információkat. A legtöbbször ezen hatásoknak megfelelően alakítjuk ki testképünket, önmagunkról alkotott hiedelmeinket, nézőpontjainkat. A szüleink, családunk, barátaink, társadalmunk által meghatározott normáknak szeretnénk megfelelni, és ehhez alakítjuk testünket, kinézetünket is. Így tanuljuk meg, másoljuk át, hogyan „kell” kinézni 20, 30, 50…évesen, mikor elfogadható az elhízás, ráncosodás, megereszkedés, ízületi panaszok, merevségek, az elgyengülés, lebetegedés.

Például:  eldöntötted-e már, hogy mi az az életkor, amit te nem fogsz megélni? És persze begyűjtötted-e már az összes elképzelhető információt ennek igazolására specialistáktól, orvosoktól, családi emlékekből vagy genetikából?

Az Access Energetic Facelift különlegességét az adja, hogy azokat a nézőpontokat is kitisztítjuk, amelyek limitálják a   vibráló életenergiát, az egészséget, ifjúságot.

Egyben megtanít arra is, hogy képes és hajlandó  legyél kommunikálni a sejtjeiddel és a testeddel.

Tisztítjuk azokat a nézőpontokat is, hogy mit értünk korosodás alatt, milyen ítélkezéseket, előítéleteket kapcsoltunk a testünkhöz és a szépséghez.

Mi lenne, ha kényelmesebben éreznéd magad a bőrödben, és hagynád, hogy a belső szépséged sugározzon ki?

És mi lehet még ettől is jobb? Van kedved megtanulni ezt a nagyszerű testkezelést?

Szeretettel várlak tanfolyamaimon!