Jelenleg közel 60 féle testkezelése létezik az Accessnek, mindegyik hatékonyan és gyengéden oldja a sejtszinten eltárolt beidegződéseket, energetikai blokkokat.

Néhány testkezelés a sokszínű palettáról…..amelyeket nem csak kipróbálni van lehetőséged, hanem megtanulni is nálam!

Bőséget akadályozó tudatalatti hitrendszerek oldása (kompenzációs elcsúszások, elsodródások):

Ez a kezelés felszámolja az erővesztettségeket (belsőket is), segít akkor, amikor nem tudod végigvinni a dolgokat (fizikait is) amiket szeretnél, valahol közben megakadsz, beakadsz, elmegy a kedved, azt hiszed nem tudod megcsinálni, félbehagyod stb.
Hatékony segítség amikor tudatos vagy tudattalan szinten szántszándékkal visszafogod az erődet, hogy az erőtlenségben tartsd magad, vagy amikor azt érzed belülről szinte már kirobbanna az az erő ami benned van, könnyedén megvalósítva mindent amit szeretnél, de mint egy skatulya vagy egy bilincs, valami mégis fogja, beszorítja ezt az egészet és nem engedi kitörni.
Hozzájárul ahhoz, hogy ne csak végig tudd vinni a klassz dolgokat az életedben, hanem egyre több klassz dolgot tudj te teremteni magadnak.

Szexualitás/párkapcsolat blokkjainak oldása:

Ez a kezelés segít semlegesíteni azokat a (pár)kapcsolati és szexuális mintákat, amelyeket a velünk bármikor is történt traumák hatására döntésből, számításból, ítélkezésből és következtetésből hoztunk, s amelyek még mindig befolyással bírnak a mostani (pár)kapcsolatainkra, szexuális életünkre.

A végtelen rugalmasság helyreállítása:

Ez a kezelés megteremtheti a lényünk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét. Mi az, amit rugalmasságnak definiáltál, és azóta ennek a definíciónak szeretnél megfelelni? Hol nem veszed figyelembe a saját rugalmasságod?

MTVSS – a „választás eszköze”:

Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene. DNS megújító, immunerősítő, daganatos betegségek gyógyításához is.
Felerősíti a test fizikai erőnlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek)
RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

A kauzális bebörtönzés, kauzális inkarnáció és kauzális bevésés eltörlése, megsemmisítése a fizikai valóság teljes változásának aktualizálásával és felfokozásával:

Ok-okozati tényezők az életedben, melyről eldöntötted, hogy hogyan működhet, hogyan nem, mi miért kell, hogy megtörténjen, minek mi az oka stb. Lehet, hogy ez csak a Te fejedben van, és ezen túl valami más is lehetséges? Valami sokkal jobb és nagyobb teremtés? Ez egy nagyon erős energia kezelés, mellyel hatunk az általunk kigondolt, előre kikövetkeztetett, feltételezett dolgokra, és rögtön fel is oldjuk ezeket a megkövesedett mintázatokat. Mi van, ha mégis megváltozhat mindaz, amire azt mondod, hogy nem változhat meg? Mi mást teremthetnél, ha azt választanád, amit valójában szeretnél?

Biomimetikus mimikri:

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtjük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tennénk. Sokszor ösztönösen lemásolunk másokat, azért hogy megértsük őket, így energetikailag lemásolod, bezárod őket a testedbe. A biomimetikus az, amit a testedbe zártál, a biomimetrikus az, hogyan próbálod elhelyezni magad a másokkal való kapcsolatodban, hogy illeszkedjetek egymáshoz. Ha nem akarod mások életét élni, mások terheit cipelni ezzel a kezeléssel kioldhatod az ehhez kötődő mintákat.

Látás helyreállítása:

Ez a kezelés támogatja a látás helyreállítását ill. homlok és arcüregproblémákon is segíthet. Feloldja a szemet érintő traumatikus élményeket, mint pl. amikor belevillantanak villanófénnyel. Állatoknál is alkalmazható a kezelés, hiszen rengeteg rávetítésünk van az állatokra, ami miatt ők könnyebben hályogot növesztenek. Mennyi minden van, amit egyszerűen nem akarunk, észrevenni ezért teremtő erőnkkel megteremtjük a „rossz” látást? A szemünk, ami nemcsak a lélek tükre, hanem ablak a világra, nem csak kifelé néz, hanem befelé is nyel. Elnyeli a világ összes fájdalmát és traumáit, amit magunkra vettünk.