Energetikai ránctalanítás

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és úgy is nézz ki, anélkül, hogy krémeket, gépeket, műtéti eljárásokat és egyéb mesterséges beavatkozást kellene bevetned, hogy megtörténhessen?
Az Access Consciousness világában számos testkezelés létezik, melyek által gyökeres átalakulást tapasztalhatunk a testünkben, a hozzáállásunkban dolgokhoz, és ezáltal az életünkben is. Számomra az egyik leglátványosabb eljárás az Access Energetic Facelift, amely az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon, és hasonló hatással van az egész testre, sőt a látásra is. Ha folyamatosan csináljuk (10-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el! De már 3 alkalom is látható változást hoz. Fantasztikus folyamat, mely feszesíti és visszafiatalítja az arcot (és a testet), és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. 29 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.

Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet.
Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt. Dekoltázson, arcon és a fejen történik a kezelés, de kombinálható test-bőrfeszesítéssel is, pl: hason. Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során. Az Access Energetic Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A kezelés – mely egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz…

Kedvcsináló videó a módszer létrehozóitól, Gary Douglastől, és Dr. Dain Heertől: