meditáció

Az én spirituális fejlődésem egy meditációs belső utazással kezdődött, akkor vált világossá, hogy milyen más módon is lehet élni az életet. Megtapasztaltam, hogy ha kilépek az elmém szabta korlátok közül, akkor igenis lehetséges a gyógyulás, és még nagyon sok minden más is, amit korábban nem gondoltam volna, hogy a befelé figyelés, a belső őszinteség és az összpontosítás segítségével megvalósítható.

A meditáció felfogható a stressz kezelésének, a stressz csökkentésének egy eszközeként, jelentősen befolyásolja fizikai állapotunkat, lelki életünket és ez által hatással van az életünk minőségére is. Segít feloldani a lelki blokkokat, amelyekből betegségeink keletkeznek (a testi betegségek 70% pszichoszomatikus, az elme működéséből ered).
A meditáció megteremti a harmóniát, a kiegyensúlyozottságot, a belső békét az életünkben, és emeli a tudatosságunkat.

Rendszeresen szervezek csoportos meditációkat, amelyek bizonyos témák köré épülnek (önértékelés-önbizalom, önszeretet, kapcsolatok, belső gyermek, életcél, bőség, nőiség stb.). Ezeken az alkalmakon egy ősi indiai csakrahangolást követően vezetett meditációban mélyülnek el a résztvevők az adott témát illetően. Ezek az alkalmak legtöbbször olyan felismeréseket és lelki megszabadulást hoznak, melyek segítségével könnyebben megtörténhet a vágyott változás a résztvevők életében.

Vezetett meditációk menete:

Életterületeink bizonyos elakadásai összekapcsolhatóak a 7 fő energiaközpontunk blokkjaival. Ha csakráink nem működnek harmonikusan, egészségügyi, pénzügyi, párkapcsolati, önértékelési stb. problémák léphetnek fel. Az alkalmanként 2 órás meditációk során először megtisztítjuk és feltöltjük a csakráinkat.

csakrák

Majd a csakrahangolást követően a résztvevők már olyan mély tudatállapotban vannak, hogy könnyedén befelé tudnak figyelni és össze tudnak kapcsolódni Isteni Jelenlétükkel, belső középpontjukkal. A meditáció során különböző témákat dolgozunk fel, melyek legtöbbször olyan felismeréseket hoznak, melyekre a résztvevők általában nem is gondolnak.

A vezetett meditációk témái:

– Belső gyermek gyógyítás
– Elengedés
– Nőiség
– Bőség
– Félelmek oldása
– Magzatkori blokkok oldása
– Életcél
– Párkapcsolat
– A hét fő csakra (7 alkalom)
– Szülői kapcsolat oldása
– Önbizalom, önértékelés

stb.

Polifoamot, takarót, kispárnát, ásványvizet és zsebkendőt szükséges a résztvevőknek magukkal hozniuk. (A program első része általában ülve, a második része fekve zajlik)

Milyen változás történhet a meditációs folyamat következtében?

– az elkülönültség érzéséből az egység felé mozdulunk
– gyógyul a lelkünk és a testünk
– az életünk során felhalmozódott sérülések a megtapasztalás útján átoldódnak, ezáltal gyógyulnak kapcsolataink
– nézőpontunk és az élethez való viszonyulásunk megváltozik, ezáltal oldódnak folyamatosan visszatérő, elakadást eredményező problémáink
– megszűnnek az ismétlődő negatív viselkedésminták
– megtanuljuk tisztelni önmagunkat és másokat
– kapcsolatainkat képesek leszünk megértéssel és elfogadással gondozni
– könnyebben tudunk megbocsátani önmagunknak és másoknak
– spontán öröm és boldogság érzése ébred bennünk

Szeretettel várlak meditációimon!