Az Access Consciousness világában számos testkezelés létezik, melyek által gyökeres átalakulást tapasztalhatunk a testünkben, a hozzáállásunkban dolgokhoz, és ezáltal az életünkben is.

Számomra az egyik leglátványosabb eljárás az Access Energetic Facelift, amely az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon, és hasonló hatással van az egész testre, sőt a látásra is. Ha folyamatosan csináljuk (10-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el!
De már 3 alkalom is látható változást hoz. Fantasztikus folyamat, mely feszesíti és visszafiatalítja az arcot (és a testet), és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. 32 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.
Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt. Dekoltázson, arcon és a fejen történik a kezelés, de kombinálható test-bőrfeszesítéssel is, pl: hason. Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során.

Az Access Energetic Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A kezelés – mely egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz…Testünket sokszor használjuk arra, hogy észlelje, érzékelje a környezetünkből áramló információkat. A legtöbbször ezen hatásoknak megfelelően alakítjuk ki testképünket, önmagunkról alkotott hiedelmeinket, nézőpontjainkat. A szüleink, családunk, barátaink, társadalmunk által meghatározott normáknak szeretnénk megfelelni, és ehhez alakítjuk testünket, kinézetünket is. Így tanuljuk meg, másoljuk át, hogyan „kell” kinézni 20, 30, 50 évesen, mikor elfogadható az elhízás, ráncosodás, megereszkedés, ízületi panaszok, merevségek, az elgyengülés, lebetegedés.
Például: eldöntötted-e már, hogy mi az az életkor, amit te nem fogsz megélni? És persze begyűjtötted-e már az összes elképzelhető információt ennek igazolására specialistáktól, orvosoktól, családi emlékekből vagy genetikából?

Az Access Energetic Facelift különlegességét az adja, hogy azokat a nézőpontokat is kitisztítjuk, amelyek limitálják a vibráló életenergiát, az egészséget, ifjúságot. Egyben megtanít arra is, hogy képes és hajlandó legyél kommunikálni a sejtjeiddel és a testeddel. Tisztítjuk azokat a nézőpontokat is, hogy mit értünk korosodás alatt, milyen ítélkezéseket, előítéleteket kapcsoltunk a testünkhöz és a szépséghez. Mi lenne, ha kényelmesebben éreznéd magad a bőrödben, és hagynád, hogy a belső szépséged sugározzon ki?

KIKNEK AJÁNLOM?
Elsősorban kozmetikusoknak, sminkeseknek, szépészeti iparágban dolgozóknak, de mindenki másnak is, aki szépülni, fiatalodni szeretne.

Az Access Energetic Facelift tanfolyam 6-8 órás.
2 kezelést ad és 2 kezelést kap a résztvevő.
Nem feltétel a Bars elsajátítása, de ajánlott.
A tanfolyam után a résztvevő regisztrálva lesz az Access központjában, és ezt a kezelést végezheti másokon is.

A kezelést már a megújult energiákkal oktatom a 2021 májusi update-et követően!