A lehetőségek szimfóniája kezelés

„ Az energia az elsődleges nyelved. Ez a nyelv mindig veled volt, és épp itt az ideje annak, hogy újra megtanuld, és visszaköveteld. Végtelen lényként mindent tudsz, mindent érzékelsz, mindent befogadsz, és mindenként létezhetsz…ha beengeded az energetikai komponenst.” (Dr. Dain Heer)

A Lehetőségek Szimfóniája az Access Consciousness módszer egy haladó finomenergetikai kezelése. Dr. Dain Heer – az Access társteremtője –  hozta létre, és ő az egyetlen a világon, aki a Szimfónia kezelőket képzi egy 4 napos kurzus keretén belül. Ezen a tanfolyamon volt szerencsém elsajátítani ezt a varázslatot 2023 novemberében Berlinben.

Illetve ez évtől (2023) Dr. Anthony Mattis is beavathatja az embereket a szimfónia világába a Szimfónia Nyitánya nevű 2.5 napos tanfolyamán.

Ez a kezelés arról szól, hogy elismerd, hogy Te részese vagy azon energiák szimfóniájának, amelyek folyamatosan, és dinamikusan bennünk, és körülöttünk áramlanak. Ez nem egy terápia, vagy gyógyító kezelés, ez az energiák felfedezése azzal a céllal, hogy mindenkit megerősítsen abban, hogy van választása kilépni a beragadásaiból, képes valójában BÁRMIT megváltoztatni azáltal, hogy elismeri a saját képességeit erre vonatkozóan, és bele tud emelkedni az erejébe. A Szimfónia kezelés meghívás az ÉLETRE, egy teljesen más módon.

A kezelés egy masszázságyon zajlik, és legnagyobb részében a kezelő a test körül lévő energiákkal dolgozik, létrehozva, és megnyitva a teret a kezelt számára, hogy éberré váljon a lehetőségeire, amelyekről korábban nem is gondolta, hogy lehetséges lenne választani. Olyan energiákat kezdesz el megtestesíteni és befogadni, amelyekről mindig tudtad, hogy lehetségesek, de nem fértél hozzájuk előtte. Felfedezed, hogy többé nem kell elrejtened magad, elválni magadtól, szembefordulni azzal, ami működne neked, amiről tudod, hogy neked igaz. Azáltal, hogy ezzé az energiává válsz, azzal, hogy Önmagad vagy, megváltoztathatsz mindent: az életedet, az élésedet, és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz, akár az egész bolygóra hatással lehetsz.

A kezelés közben nem beszélgetünk, ezáltal lekapcsolódunk az elméről, nincs agyalás, nem a múlt történéseit boncolgatjuk. Nem a problémákra összpontosítunk, hanem a lehetőségekre.

Az Accessben felfedezték, hogy a fizikai problémák nagy része a finomenergetikai testeinkben találhatók, és sokszor egy „kiültetés” az étertestben/energetikai testben/fénytestben az, ami a gyógyulást akadályozza. Ezen finomenergetikai testeinknek ugyanolyan dinamikus hatása van a fizikai formánkra, mint amilyen nekünk van. Amikor átadjuk magunkat ennek a kezelésnek, akár kezeltként, akár kezelőként, ebből a térből teljesen más energiákat mozgatunk meg, amelyek olyan lehetőségekre nyithatnak kapukat, amelyek korábban nem tudtak létrejönni.

Ahhoz, hogy valaki Szimfónia kezelő lehessen több tanfolyamot is el kell végeznie az Access rendszerén belül bizonyos időn belül. (Bars, 3.5 napos Alapozó tanfolyam, 3 napos „A Létezés Energetikai szintézise” tanfolyamok).

Egy kis ízelítő ebből a varázslatos energiából:

 

 

A szimfónia energiáit megtapasztalhatod nálam egyéni kezelés formájában, valamint csoportos (online) ízelítőkön.

1 kezelés kb. 60 perc : 15 p ráhangolódás, kb 30 p kezelés, 15 p visszatérés

Az egyéni Szimfónia kezelés ára: 30.000 Ft

Csoportos online ízelítők: 8.000 Ft

Szeretettel várlak, ha hozzájárulás lehetek, hogy felfedezd a csodát, aki Te vagy!