nőiség

Tudjuk-e maradéktalanul élvezni a női létet és annak minden előnyét? Képesek vagyunk-e arra az állandó áramlásra, el-/és befogadásra, amelyre lényünk ösztönösen teremtetett? A nő ereje belülről fakad, és ha nem vagyunk képesek kapcsolódni ahhoz a belső természetes női mivoltunkhoz, amely mindannyiunkban ott van, akkor több ponton is megborulhat lényünk egyensúlya.

Először is tudatába kell kerülnünk annak, hogy mi akadályozza a nőiségünk megélését. Milyen női (elsősorban anyai) minták hatása alatt álltunk egészen kicsi gyerekkorunk óta, az édesapánkkal való kapcsolatunk hogyan határozta meg a párkapcsolatunk alapjait és egyáltalán milyen mintát láttunk a szüleinktől a párkapcsolatot illetően.

Értek-e bántások az életünk során a nőiségünket illetően, hogyan éltük meg a saját nővé válásunk folyamatát és mindezek nyomán milyen hitrendszerrel szerelkeztünk fel a saját nőiségünkkel kapcsolatosan.
Mindezek hatására felnőttkorban küzdhetünk megfelelési kényszerrel, kötődési nehézségekkel, önbizalomhiánnyal, női betegségekkel, párkapcsolati problémákkal, frusztrációkkal, frigiditással..stb.

Ezen a meditáción harmonizáljuk a női csakrákat és gyógyítjuk, oldjuk a nőiségünk megélését akadályozó blokkokat.