tömjén

Az áldás energia abban segít, hogy felszabadulj ez elme rabsága alól, és úgy tapasztald az életet, ahogy az valójában van.

2008-ban találkoztam először a Deeksha jelenséggel. Akkor még nem tudtam, milyen sorsfordító erővel bír ez az energia, hogyan fogja teljesen átalakítani az életem minden területét. Először egy nőknek szervezett csoportos meditáción vettem részt, ahol kaptam deekshát is, de akkor még csak annyit érzékeltem, hogy valami nagyon finom, megnyugtató energia járja át a testem, és hirtelen olyan harmóniába kerültem önmagammal, amilyet már rég tapasztaltam. Teljesen új megvilágításba került az eddigi életem.

Minden tettünket az elménk dominálja, állandóan összehasonlít, kritizál, minősít, dirigál…..csak ritkán tapasztaljuk az életünket igazán a szívünkkel.

A szívünk csak bizonyos pillanatokban kerül előtérbe, például amikor próbálunk valakinek segíteni a problémái megoldásában, vagy ha egy kisbabát nézünk, amikor alszik, vagy amikor szeretteinket magunkhoz öleljük. Vannak rendkívüli pillanatok, amikor össze vagyunk kötve a szívünkkel és meglátjuk, hogy kik is vagyunk valójában.

Sajnos életünk nagy részét azonban a kondicionált elménk által bebörtönözve éljük.

Amikor Deekshát kapsz…

Amikor deekshát kapsz egy deekshaadótól, magas rezgésű áldás energia járja át a tested, felszínre kerülnek az érzelmi, gondolati mintáid, és az energia fogadása közben csodálatos módon átoldódnak.

Hogyan hat?

A Deeksha hatással van a tudatosságunkra, az áldás befogadása olyan neurobiológiai változást indít el az agyban, amely során a fali lebenyek aktivitása, így az érzékelések (szaglás,látás, tapintás, hallás) koordinációs sebessége csökken, ezáltal az érzékek felszabadulnak az elme behatása alól. A homloklebeny pedig aktiválódik, ami felelős az öröm, a boldogság, a hála és a nyugalom érzésének megtapasztalásáért. Ez a folyamat átalakulást eredményez a felfogásban és az érzékelésben, miáltal megszűnik az „én”, mint egy elkülönült létező illúziójának érzete, és megtörténik az egység tapasztalása mindennel.

A Deeksha megszabadítja az érzékeket az elme állandó, zavaróan befolyásoló hatásától, így a dolgokat tisztán, valóságosan, torzításmentesen érzékeljük és spontán, ok nélküli szeretetet, örömet, békét és belső csendet érzékelünk. Megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást.

Végül a folyamat elvisz minket a magasabb, felébredett tudatállapot folyamatos tapasztalásának állapotába, ahol minden személyes szenvedés megszűnik.

Honnan származik?

A deeksha, más néven az Egység Áldása, Sri Amma és Sri Bhagavan nevéhez fűződik, akik Dél-Indiában élő ikeravatárok, és a missziójuk az, hogy az emberiséget felszabadítsák az elme rabsága alól, felemeljék az emberek tudatosságát.

Az Egység Áldásának közvetítése nem tartozik egy valláshoz sem, és semmilyen hitrendszerhez vagy spirituális irányzathoz.

A Deeksha-Jelenséget naponta ezrek tapasztalhatják meg mindenütt a világon, függetlenül attól, hogy milyen fajhoz, valláshoz, spirituális hitrendszerhez, nemzethez tartoznak, vagy éppen úgy érzik, hogy nem hisznek semmiben.