SLEEP TALK™ 3 órás workshop

Itt a lehetőség, hogy szülőként elsajátíts, és alkalmazz egy olyan egyszerű, és gyengéd technikát, amellyel segíted gyermeked, hogy egészséges, kiegyensúlyozott, életvidám lehessen!

A Joane Goulding nevéhez fűződő módszert, a Goulding folyamatot 2 perces ajándéknak is nevezik, amely életreszóló változásokat hoz mind a gyermek, mind a szülő életébe. Segít csökkenteni a szorongást, és a stresszt. Pozitív önképet, és önbizalmat fejleszt, képessé teszi a gyerekeket viselkedésük, és kapcsolataik kezelésére, javítására, kiegyensúlyozására.

Miből tevődik össze a SLEEP TALK™ folyamat?

Ez egy háromfázisú protokoll, melynek során a szülők minden este megerősítő mondatokat ismételnek az alvó gyermeknek. Ezek a kijelentések olyan mondatok, melyekről több, mint 40 éve kutatják, és bizonyították, hogy a leghatékonyabbak a pozitív énkép, a konstruktív, magabiztos, és feltétel nélküli szeretet érzésének kialakításában. Ezek a szuggesztiók biztonságosak, etikusak, és pozitívak, és a folyamat mindössze 2 percet vesznek igénybe.

Min alapszik a módszer hatékonysága?

A neuroplaszticitás az agy azon képessége, hogy újjászerveződik, új idegsejteket, új információfeldolgozó kapcsolatokat alakít ki a sejtek között, és új funkciókat hoz létre. Az eredmény a szokás, vagy a meggyőződés elsajátítása. Életünket 95%-ban azok a programok határozzák meg, amelyeket az első 7 évében sajátítunk el. Ha ezek a tudatalatti programok főként negatívak, szélsőséges esetekben érzelmi traumákból, bántalmazásból erednek, akkor azok a beíródások adják a választásaink alapjait, ezért van az, hogy sokszor még felnőttkorban is a gyermekkori sérüléseinkből táplálkozunk. Viszont ma már rendelkezésre áll számos népszerű alternatív módszer, amely a tudatalatti korlátozások feloldására alkalmas, és segíti azokat a neurobiológiai változásokat, melyek által „átprogramozhatjuk” ezeket a tudatalatti beidegződéseket.

A Sleep Talk módszer segítségével az alvó gyermeknél érhetünk el eredményes változást, amikor is az agy a legbefogadóbb erre. A pozitív üzenetek, melyeket ilyenkor kap meg a szülőtől, egyenesen a tudatalattijába jutnak, ahol elkezdik feloldani a negatív elképzelések által kialakított hatalmat, és új, pozitív értéket, és biztonságot jelentő elképzeléseket rögzítenek.

Mit kapsz szülőként a 3 órás SLEEP TALK ™ workshopon?

  • a Goulding folyamat elméleti hátterét
  • a folyamat gyakorlati kivitelezéséhez minden részletet, és tudást
  • írásos anyagot
  • segítséget, és utánkövetést tőlem

A workshopon való részvétel díja: 20.000 Ft

A képzéshez ONLINE is lehet csatlakozni, nem szükséges a személyes jelenlét.

Időpontok: az Aktuális menüben