fiatal pár

A párkapcsolat az a kapcsolat az életünkben, ahol felszínre kerül az összes érzésünk, legyen az pozitív, negatív, kellemes vagy kellemetlen. Ez a kapcsolat tükörként szolgál és el tud vezetni minket ahhoz, hogy pontosan tudatában legyünk önmagunknak.
Ez az a kapcsolat, amelyben az el nem fogadott részeink sokkal könnyebben, sokkal gyakrabban felszínre törnek, mint bármilyen más kapcsolatban.

Vajon hányan töltöttétek az életeteket azzal, hogy olyan embert keressetek, aki kedvesebb hozzátok, szeretet teljesebb veletek, mint ti önmagatokhoz, valaki, akitől mindig visszaigazolást vártatok, hogy elég jók vagytok? Csakhogy ez a keresés igazából sosem fog megszűnni, ha Te nem vagy képes önmagadhoz elég kedves lenni, elég szeretetet adni önmagadnak, mert ilyen módon mástól sem fogod tudni sosem elfogadni.

Megnézted-e már önmagadat és a párkapcsolataidat ebből a nézőpontból?

Tudsz-e ilyen módon szívből kapcsolódni a párodhoz? Tudod-e tapasztalni őt, úgy ahogyan ő van? Ha nincs párkapcsolatod, megnézted-e már önmagadban, hogy mi akadályoz téged, hogy kapcsolódj másokhoz?
Ezen a meditáción oldjuk az önmagunk és párunk felé való szeretetteljes kapcsolódás blokkjait és deeksha áldással segítjük a szív gyógyulását.

Ha egyszer végre igazán szeretni tudod magad, akkor leszel képes élvezni a szerelmi (és más egyéb) kapcsolataidat is.