A világunkban jelen lévő félelem és bizonytalanság fényében világszerte számos Access Bars facilitátor és kezelő ajánl fel ingyenes Access Bars kezeléseket a Nemzetközi Öngyilkosság Megelőzésének hónapja alkalmából, hogy reményt és enyhülést nyújtson azoknak, akiknek szükségük van rá.
Néhány facilitátor és kezelő, akik kezelést ajánlanak fel, túljutottak a saját mentális egészséggel kapcsolatos küzdelmeiken, és azokon az érzelmeiken, hogy nem „elegek”, és most csatlakoztak ehhez az erőteljes kezdeményezéshez.

Én is csatlakozom ehhez a nagyszerű felajánláshoz, így szeptember 20-án 9-16 óra között bárki számára ingyenesen kipróbálható az Access Bars kezelés, illetve Bars kezelők is ingyenesen vehetnek részt, ajándékozhatnak és fogadhatnak kezeléseket.
Előre bejelentkezés szükséges a reka.hartyanyi@gmail.com címen szept 19-ig.

****************************

MI TÖRTÉNHET VELED, HA KAPSZ EGY BARS KEZELÉST?
A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban.
Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban stb.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?
Masszázságyon, fekve. Hihetetlenül tápláló és relaxáló folyamat.

A kezelés hatására:
* csökkenhet az életedben a stressz
* oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjaid
* emelkedik a tudatossági szinted
* javulhat egészségi állapotod
* gondolkodásod kisimul
* kapcsolataid gyógyulhatnak
* reggelente kipihentebben ébredhetsz
* a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja
* képessé válsz a be- és elfogadásra
* egyre több és több lehetőséget kapsz egy boldogabb és teljesebb életre