4 ilyen tízmilliószoros teremtő nap van egy évben, amikor is a teremtő energiáink sokkal erőteljesebbek, mint az év többi napján.
Buddha életének legfontosabb állomásait ünnepelik Tibetben ezeken a napokon, ilyenkor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat.

Ezen a teremtő estén körbejárjuk azt a témát, hogy mit is jelenthet az erőnkbe emelkedni.

Mennyi energiát fektetünk abba, hogy elrejtsük, letagadjuk igazi énünket? A magunkkal folytatott harcok mennyire merítenek ki? Mennyire figyelünk arra, hogy fenntartsuk az álarcainkat, hogy megfeleljünk mások elvárásainak?

“Mindened meglehet, amire csak vágysz, ha hajlandó vagy minden lenni, ami igazán vagy.” (Gary Douglas)

Hányszor ijedtél meg az erődtől, hogy ha belelépnél, akkor megbántasz másokat? Mennyi energiát fordítottál arra, hogy emiatt inkább visszafogd és elrejtsd, és ne éld meg Önmagad teljességét?
Ha valami újat akarsz létrehozni, ami még sosem volt azelőtt, ahhoz a régi rendszernek össze kell omlania. Minden új kezdet egyben valaminek a vége is. Mi lenne, ha nem címkéznéd, nem állítanád meg, nem süllyednél bele az önbíráskodásba, hanem megkérdeznéd, hogy mi minden lehetséges itt? Mi mást választhatok, amit eddig még sosem?
Ha eddig túl nagy energiát fektettél abba, hogy hogyan nyomd el a benned rejlő potencialitást, hogyan bújj maszkok mögé, hogy ne forgasd fel mások életét, kipróbálnád-e, hogy milyen az, amikor nem az erőd elfojtására összpontosítasz, hanem arra, hogy mit teremthetsz vele, milyen új valóságot hozhatsz létre?

Csatlakozz hozzánk Online, vagy személyesen.

Befektetés Önmagadba: 3500 Ft.

Jelentkezés: a reka.hartyanyi@gmail.com címen , május 24-ig

Szeretettel várlak!

Hartyányi Réka