Nagyon szeretem azokat a kezeléseket, ahol inspiráljuk egymást, ahol közösen hozunk nagy felismeréseket, a mai is ilyen volt. Ilyenkor nem bírom ki, hogy ne osszam meg veletek is.
Zsírsejteket „pusztítottunk”, amely az Access Consciousness egy nagyon dinamikus testkezelése, és abban segít, hogy a zsírsejtekbe zárt érzelmeket, traumákat oldja, segítsen a tested átalakulásában, és az életed újrateremtésében.
Megkérdeztem már az első érintésnél, hogy mi az értéke annak, hogy túlsúlyos vagy? (Ilyenkor nem logikus választ várunk, hiszen mi lenne az értékes abban, hogy ha úgy néz ki a testünk, ahogyan nem szeretnénk, hogy kinézzen?) Tehát az első „nem tudom” után mégis előkerült valami…

Könnyebb, ha párbeszédesen írom le, hogyan zajlott:

Tudtad, hogy van/volt egy, vagy több olyan választásod, amivel olyanná teremted, amit valójában nem szeretsz?
– Hm…érdekes, pedig annyi mindent szeretnék, tervben van valamilyen mozgásterápia, amit szeretnék csinálni, szeretnék segíteni az embereknek, érdekel a Bach virágterápia is…de igazából félek a változástól. Uhhh…! Lehet, hogy azért tartom magam ebben a súlyban, hogy ne elkerüljem változást??
– Hááát, ha van olyan nézőpontod, hogy hogyan kell kinéznie a testednek ahhoz, hogy azt a mozgásterápiát csináld, amit szeretnél, vagy hogy milyennek kell kinéznie a hiteles segítőnek…
– BUMM!
– MILYEN VÁLTOZÁSTÓL TARTOD TÁVOL MAGAD AZZAL, HOGY OLYANNAK TERMTED A TESTED, AMILYENNEK VALÓJÁBAN NEM SZERETNÉD, HOGY KINÉZZEN?

Ekkor olyan energiatáncba kezdett a teste, hogy mindketten azt hittük leszédülünk az ágyról. Annyira csodálatos a test tudatossága, ahogy azonnal képes a változásra, ahogy elengedsz egy nézőpontot, főleg, ha ennyire meghatározó, és akár több problémád gyökere is lehet.

Te milyen nézőpontodat engedheted el most, amellyel utat engedsz a változásnak az életedben, amelyre valójában vágysz?